Menuda Cuesta

Vale la pena

Crònica de la Cursa de Muntanya a Castalla.
     8 de desembre de 2007

El matí comença un poc fresquet al voltant del restaurant Nou Trinquet de Castalla. Prompte veiem que serem molts corrredors, fins a 160 inscrits, tot un èxit de participació. Entre els competidors destaquen bastants competidors d’Onil, i 15 són del Colivenc.

La cursa comença a les 10 del matí des de les portes del Nou Trinquet. Després d’alguns metres d’asfalt,   prompte es converteix en un camí que s’empina i els primers corredors es perden de vista de seguida. Per davant ens esperen uns 400 metres de desnivell en 15 km. de distància.

Roger és el primer del colivenc en arribar a meta, ocupa el 5 é lloc de la general.  Alfonso entra a continuació com a  1r en veterans,  Esther i Vero són 1a i 2a en dones senior i  Antoñita  aconsegueix el segon. Lloc en veternes La resta de corredors del club,  Jose Luis, Juanjo, Ruben, Hector, Pepe Marcos, Antonio Gil, Benja i els nostres amics: Antonio Peris, i Emilio Ferreiros que per a aquesta cursa sempre  ve acompanyat del seu  fill Loren, gaudeixen d’un matí en companyia d’amics i disfruten de la natura i l’ esport.

Roger Casal  5º
J.Antonio Cuevas 6º
Alfonso Corcoles 7º
Juanjo Gil  13º
José Luis Casillas 14º
Esther Gil  17º
Ruben Fernández 23º
Verónica Gil  27º
Emilio Fereiros 45º
Hector Esteve  54º
Antonio Gil  90º
Antonia Sanchez 91º
Pepe Marco  79º
Antonio Peris  133º
Benjamín Sevilla 140º
Laure ferreiros 141º   

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.